Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Glass4ever - Brands
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Glass4ever

glass4ever

glass4ever er en danskejet virksomhed, som udvikler innovative glasløsninger, der først og fremmest skal give dine gæster en fuldendt oplevelse sammen med det der skal drikkes og nydes. Glasløsninger er måske det lidt forkerte ord at bruge i sammenhængen, da ”glassene” ikke er produceret eller fremstillet i materialet glas, men i polycarbonat. Det er så også den eneste forskel – så lad det bare blive ved det, og så kalde det glas, da funktionen jo er den samme – nemlig at blive fyldt op med skønne drikke.
Materialet
Materialet er polycarbonat, altså en meget kraftig, robust og holdbar plasttype, som er næsten lige så klar som materialet glas, og derfor egner sig vældig godt som erstatning til de noget tungere glas. Polycarbonat er ikke bare lettere end glas, det er så stærkt at det er brudsikkert. Man kan tabe det, uden at der sker skade på glas, fint trægulv eller på personer. Sikkerheden omkring brugen af disse glas er i top, og det er bare en af mange grunde til at vælge denne type.
glass4ever garanterer en meget lang holdbarhed og levealder på glassene, og de er næsten ikke til at slide op. Derfor er de ideelle til storkøkkener, og store fester eller arrangementer. Også restauranter og barer kan med fordel anvende disse typer af glas, dog skal man være opmærksom på at de ikke kan gå i opvaskemaskine, da de ikke tåler det meget varme vand.
Produkter og målgrupper
Produktudvalget hos glass4ever er enormt og rummer bland andet ølkrus, ølglas, drinkglas i flere varianter, vinglas, shotglas, whiskyglas, cocktailglas, champagneglas, karaffel, kande og Martini glas. Alle er i flotte designs og kan sagtens tages for at være rigtige glas, når man ser billeder af dem. Det er klart at rigtig mange med fordel vil kunne gøre brug af denne type glas, for eksempel natklubber, restauranter, cafeer, hospitaler, ældreinstitutioner, børneinstitutioner, skoler, fængsler, hoteller, krydstogtskibe, sommerhuse, sejlsport, campingpladser, kursteder, spa, svømmehaller, entertainment parks, stadions, og sikkert mange flere. Det at glassene ikke kan gå i stykker ved uheld, er bare et stort plus for konceptet.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Ansvarlighed og miljøet
Når man drikker af polycarbonatglas, så er man ansvarlig i mere end en forstand. De er miljøvenlige, og de laver ikke glasskår, så folk kan komme til skade. Materialerne kan genbruges igen og igen, og kan omdannes til anden anvendelse senere hen også. Alt i alt er meget god løsning for alle parter.
Glassene er også godkendte af myndighederne til at kunne indgå sammen med drikke- og fødevarer, som betyder, at der ikke er farlige stoffer eller kemikalier i materialet, som kan skade forbrugeren.
Oplevelsen og nydelsen
Det er stort set ingen forskel på oplevelsen ved at bruge glas i polycarbonat eller rigtige glas. Særligt når de ligner hinanden så meget, at det er svært at se. Fordelene ved det lette og genbrugelige er til at få øje på, og resten må vist være en smagssag, om det skal være det ene eller andet.
Smagen af vinen, shottet, øllet, drinken eller cocktailen er præcis den samme, selvom nogle ville sige noget andet. Der er ingen forskel. Og selv den mest indædte vinelsker og ekspert vil kunne lave vinsmagningsøvleser med denne type glas, da både renhed og genskær fungere ret godt, og det give samme oplevelse hos dine gæster.
Fuldendt erstatning
Spørgsmålet, om plast kan erstatte glas i alle sammenhænge, kan sagtens være et nej. Men omvendt viser glass4ever tydeligt med deres sortiment, og den høje kvalitet de efterstræber i udviklingen af mange flere løsninger fremover, at det nok bliver normen i fremtiden. Polycarbonat er i alle tilfælde kommet for at blive, både når det gælder de holdbare og flotte designglas, og de lette ølkrus til den næste oktoberfest i familien eller hos vennerne.
Hvis du er i tvivl om kvaliteten eller egenskaberne i glassene, er du meget velkommen til at prøve dig frem med et enkelt glas, og så se om det er noget for dig, og om du kan få de samme fordele som mange af dine ligesindede har allerede i dag, når de bruger dem i deres bar eller på deres plejehjem.
Du får i hvert fald helt sikkert værdi for pengene ved at bruge polycarbonatglas – både med hensyn til pris og levetid.