Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Hamilton Beach blender - Kvalitetsblender til baren eller privaten →
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Hamilton Beach

Hamilton Beach blender til baren eller privat

Hamilton Beach Brands, Inc. er en amerikansk producent som gør sig i køkkenudstyr – blendere, mixere, toastere, luftrensere, strygejern og meget mere, til både det professionelle og private marked. De leverer til hele verden, men deres største markeder er USA, Canada og Mexico.

I de senere år er de trådt ind på det europæiske marked, og i særdeleshed Danmark, som har opdaget Hamilton Beach blendernes store styrke i kvalitet og effektivitet.

Hos Barlife er det primært deres blendere, kande skyller og deres drinkmixer som folk er vilde med. Vores udvalg er det bedste af deres mange produkter, og vi har håndplukket disse, fordi de lever op til alt det, som danskerne ser som det vigtigste, når det handler om udstyr der holder hvad der er blevet lovet. Det danske marked er meget kræsen, og derfor passer dette udvalg godt på den danske forbruger.

Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Blenderen

En blender skal bare virke hver gang, og den må helst ikke have begrænsninger i sit arbejde. Alt for mange blendere må give op, når de møder is eller hårde rodfrugter, og det kan den moderne dansker ikke leve med. Har man investeret i en blender skal den løse opgaven – her og nu, og så må der ikke være for meget besvær med for eksempel rengøring eller vedligeholdelse.

Alle Hamilton Beach blendere kan klare is og de hårde friske rodfrugter. Selv den lille stavblender har en kraftig motor og et knivskarpt skær som ikke står tilbage for noget. Skal man lave smoothies i hverdagen, så er det en af de store modeller man skal vælge. De er fremstillet med de kraftigste motorer, og med fire bladet skær, der let knuser is, frosne bær, rodfrugter, med mere uden problemer. En smoothiemaskine skal kunne arbejde med maksimal belastning i længere tid ad gangen, så hele familien kan få lækre smoothies.

Holdbarhed og levetid

Hamilton Beach blendere yder en fantastisk indsats hver gang, og det bliver de ved med i mange år. Maskinerne er vant til at blive brugt i professioneller køkkener og barer verden over, og de stiller meget høje krav til holdbarheden og levetiden.

>Derfor er materialerne i maskinerne kraftige og solide, som kan holde til alt hvad du udsætter dem for. Hvem har ikke hørt om køkkenmaskiner der enten brænder sammen, fordi de bliver overbelastet eller at koblingen mellem motor og beholder bliver slidt meget hurtigt. Det sker ikke med blendere fra Hamilton Beach. Det er kvalitet hele vejen igennem.

Skær og motor

De fire bladet skær på maskinerne er sammen med motoren deres store succes. En Hamilton Beach blender har dimensioneret kraft og ydelse perfekt, sådan at du som forbruger oplever en hurtig og effektiv opgaveløsning. Skæret er i kraftigt rustfrit stål og det er meget skarpt, men det er motorens kraft, der sørger for at skæret ikke stopper eller går i stå under driften. Der er masser af power bag skæret, som gør arbejdet færdig på ingen tid, uanset hvad du vælger at komme i dine lækre smoothies.

Beholderen eller kanden på maskinerne er udstyret med wave-system, som betyder af massen eller væsken i beholderen under drift, bølger op og ned, sådan at der hele tiden er en udskiftning i lagene som skal knuses. Så du behøver ikke tænke på at spilde tid med at stå med en grydeske og presse noget ned i beholderne eller kanden – det gør den selv helt automatisk, du skal bare være lidt tålmodig.

Betjening og rengøring

Udover at have et af verdens bedste brands, så giver deres maskiner ikke brugerne grå hår i hovedet. De er nemlig så nemme at betjene at det er en leg. Alle maskiner er udstyret med enkle knapper til at styre maskinerne, og der er ingen komplicerede indstillinger. Tænd/sluk, pulsknap, høj og lav hastighed – det er det. Det gør jo håndteringen en del nemmere for alle.

Også rengøringen er meget let. Tag beholderen af maskinen, Tænd for det varme vand, kom en smule opvaskemiddel i beholderen og fyld den langsom med vand og brug en børste. Væn dig til at koge en kande vand i ny og næ, og skyl beholderen af uden sæbe. Det fremmer din køkken- og udstyrshygiejne en hel del. Som en ekstra lille finesse, så har Hamilton Beach også produceret en kande skyller, som er helt perfekt til din blender – og den er nem at montere i køkkenet. Den kan anbefaeles.