Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
ISI - Brands
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

ISI

iSi

iSi Metallwarenfabrik GesmbH stammer fra Østrig og har mere end 50 års erfaring med at producere metalvarer til fødevareindustrien og særligt deres flødesprøjter har nået verden rundt, som den bedste og mest anvendte. Udviklingen af de trykholdige sprøjter kræver stor ekspertise, og stiller høje krav til de materialer der bruges. Der findes mange kopier af teknologien, men som de selv pointerer, så er der kun en ægte flødesprøjte.
De leverer til mere end 80 lande, og deres fokus ligger på den enkelte brugers krav til sikkerhed, nem betjening, kvalitet i råvareforarbejdning og stor holdbarhed.
Produktet og anvendelsesmuligheder
iSi producerer fløde- og sodasprøjter til hoteller, restauranter, storkøkkener og private husholdninger, og leverer også tilbehør samt reservedele. Deres udstyr hjælper med at gøre arbejdet lettere, og er samtidig med til at bistå køkkenet eller madproduktionen med udvikling eller innovation. Først var flødesprøjten kun tiltænkt forarbejdning af fløde til creme eller skum, men senere kom flere andre muligheder frem. For eksempel til supper, saucer, og desserter. 
Princippet er enkelt – hæld væsken i beholderen, skru toppen på, indsæt gaspatron, og med et let tryk, så er væsken klar som creme eller skum. Toppen med patron kan genbruges nogle gange, og så skal den skiftes.
Materialer og kvalitet
Virksomheden er ISO certificeret og det betyder en ekstra sikkerhed for forbrugeren. Flødesprøjten arbejder med tryk, og derfor skal alt være i orden, Stål, kraftig plast, solide pakninger med mere, er med til at gøre det helt sikkert at anvende deres flødesprøjte i køkkenet. Det er også det, der adskiller dem fra andre producenter på markedet, at de vil lidt mere og lidt bedre. Den høje kvalitet i materialerne gør også, at deres produkter er meget holdbare og at de kan bruges dag ud og ind, uden problemer.
At levere til industrien og professionelle køkkener betyder, at man har endnu større krav at leve op til, og det gør iSi med stor præcision. For eksempel er deres tilbehørspakker tilpasset sådan, at den enkelte kok eller konditor har uanede muligheder for at skabe flotte dekorative anretninger, eller bruge flødesprøjten til at pumpe fyld ind i bagværk eller komplicerede kød- eller stegretter. iSi gør det komplicerede køkken eller bageri enkelt og nemt. Helt efter deres egen mission eller opskrift.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Nye opskrifter og metoder
På iSi hjemmesiden kan man endda hente stor inspiration til sine opskrifter i køkkenet, og så er det bare om at eksperimentere selv. Det var avantgarde køkkener der i sin tid gik i krig med molekylær køkkenet, og på den måde også bragte sprøjten ind i madproduktionen, til stor glæde for gæsterne på restauranter rundt om i verden. Det er det der driver udviklerne hos iSi, at bidrage til at gøre forarbejdning nemmere og tilføre endnu flere muligheder.
De professionelles valg
iSi´s flødesprøjte har igennem flere år været kokkes favorit på grund af holdbarhed og tilbehør. De får en pakkeløsning, hvor alt er i orden. Kvalitet - og at det virker igen og igen er årsagen til deres valg. Selvfølgelig betyder det også meget at udstyret er nemt at rengøre og at man dermed kan holde en høj hygiejne i køkkenet.
Fløde til kaffen
Der findes heller ikke en bar eller restaurant i hele verden, uden at de skal servere den bedste irske kaffe efter et godt og solidt måltid mad. Kaffen skal være kraftig og aromatisk, sukkeret skal være rør eller brun, og cremen må være blød rund og sød. Når bartenderen eller tjeneren serverer en irsk kaffe, så bruger han helt sikkert flødesprøjten til fløden. Her har tjeneren fløde til flere portioner, og den kan opbevares i køleskabet.
Har selskabet lyst til en hurtig og let dessert, så er det bare lidt fromage eller æblekage, og så rigeligt med creme eller skum, og så kan den serveres.
Det bedste på markedet
Flødesprøjten findes stort set i alle husholdninger i dag. Hvis ikke, så går de glip af en genial løsning, som gør livet lettere på mange måder. Og skal man vælge en model, der holder i mange år, og som professionelle også vælger, så må det være den flotte fra iSi. Det bliver ikke bedre, når det handler om design, kvalitet og holdbarhed, og den får de varmeste anbefalinger fra dem, som ved hvad de taler om, og som bruger den dag ud og ind.