Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Spiegelau - Brands
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Spiegelau

Spiegelau

Spiegelau kendes tilbage fra 1521, hvor et testamente nævner fabrikken som en glas producerende virksomhed eller værksted. Det er placeret i Tyskland tæt ved grænsen til Tjekkoslovakiet. Allerede dengang var glasset et fremstormende materiale, som blev brugt til primært flasker og opbevaring. Senere lavede de glas og spejle til alle Europas kongehuse, og i dag er de en af de førende leverandører af særligt holdbart glas.
Udvikling og innovation er i fokus på denne virksomhed, hvor brugeren er i centrum. Deres glas skal være enkle, holdbare og nemme at rengøre. Derfor er alle deres glas velegnede til opvaskemaskine, og tåler stød, uden at gå itu.
Teknologi og maskinproduktion sørger for at de kan masseproducere glas i meget høj kvalitet, og med et præcist klassisk look. Det er det kunderne og brugerne vil have, og det kan Spiegelau levere.
Materialet glas
Glas er meget forskelligt produceret eller fremstillet. De ældste fremstillinger var jo håndlavede eller pustede glas, og den kemiske sammensætning var noget anderledes end i dag. Det skyldes, at man i dag ved meget mere, og at man i laboratorier hele tiden eksperimenterer med opskrifter eller formler, der skal gøre glasset endnu mere holdbart. Også glassets gennemsigtighed eller renhed afspejles i opskriften, og alle glasværker har deres helt egen specielle sammensætning, som gør at lige deres gals bliver som det gør.
Hos Spiegelau er det styrken og renheden som er i centrum. De vil lave de stærkeste glas som tåler hårdfør behandling. Taber man et glas går det helt sikkert itu, men de forsøger hver dag at forbedre glassets egenskaber.
Design og former
Leder man efter det klassiske udvalg, så er Spiegelau et godt bud på løsningen. Vinglas, champagneglas, sjusglas, grappaglas og cognacglas med de klassiske former og rene runde kroppe, samt sjusglas, drinksglas og karaffel i vintage stil og mønstret skæringer i flotte linjer, er stilen. Det er som taget ud af designhåndbogen for det klassiske, stilfulde, elegante og meget højtidelige look, hvor alle finder tryghed og ro.
Det er noget engelsk klassicisme over den tyske producent, men i den gode betydning. Det virker som om at det rige engelske kongedømme for mange år siden har haft en finger med i spillet, da glassene og karaflen med slibninger skulle produceres. Virkelig flotte og nærmest royale i udtrykket.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Glas og de ædle dråber
Nøjagtig som vin og champagne kræver det helt rigtige glas for at præsentere sig selv bedst muligt, gør for eksempel whisky og cognac det samme. Der skal være stil og ro over det. Der skal være tid til fordybelse og nydelse, og stemningen skal være både hyggelig og spændt. Spændingen ved det der skal ske – at tage hul på en fantastisk smagsoplevelse, der runder øjeblikket af som et højdepunkt i tilværelsen. Det er det et godt og veldesignet glas gør ved helheden.
Glasset akkompagnerer indholdet som en hel naturlig del af oplevelsen, og det kan ikke ske uden. Derfor drikker man ikke vin af et sennepsglas. Spiegelau producerer vinglas som vinen ikke vil være foruden, og som giver en endnu bedre oplevelse for brugeren.
Tysk kvalitet og value for money
Som bruger forventer man rigtig meget af et glas, som koster lidt ekstra i forhold til markedet i øvrigt. Her er det vigtigt at understrege de mange fordele som Spiegelau leverer ud over et smukt designet glas. De matcher alle krav til kvalitet og holdbarhed – måske noget bedre end andre, og så tåler deres glas maskinopvask, og lidt mere hårdfør behandling. Det er ikke de tyndeste glas på markedet, men tværtimod kraftige og robuste.
Det giver dem en stor fordel fremfor så mange andre producenter, som går lidt på kompromis med glaskvaliteten, og måske har et lidt mere raffineret design eller look. Det er klart et valg fra den tyske producents side, at give deres glas mere styrke, stilistisk design og en lang levetid. Det betragter mange forbrugere so m helt perfekt, specielt hvis man har mange gæster, og har en forventning om at glassene kan sættes i opvaskemaskinen uden at det ødelægger glassets egenskaber.
Spiegelau leverer et sikkert produkt som giver masser af glæde og høj funktionel klasse, og til en overkommelig pris. Der findes mange producenter som leverer dårligere kvalitet til en langt højere pris, og derfor er glasserien fra Spiegelau en rigtig god deal.