Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Urban Bar - Brands
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Urban Bar

Urban Bar

Det engelske Urban Bar har igennem 35 år produceret skræddersyede løsninger til kunder, som har efterspurgt specifikke løsninger indenfor glas og barudstyr. 95 procent af deres produkter er fremstillet i samarbejde med deres kunder, og det betyder at kunderne får lige den løsning som passer helt nøjagtigt til deres behov. Har man en ide indenfor deres område – for eksempel et produkt til bar segmentet, så kan de være partner i forhold til design, udvikling og produktion. Urban Bar har stor viden om branchen, drinks og kundernes behov, og derfor rammer de for det meste et helt unikt og gennemtænkt produkt.

Stil og design

Urban Bars design og stil er meget enkel og moderne i udtrykket. Rent og elegant eller råt og robust er ofte kundernes foretrukne træk, og det matcher perfekt til designerne som er tilknyttet Urban. Det er tydeligt, at designerne har sat sig ind i forbrugerens sted, når de går til tegnebrættet. For eksempel laver de en strainer, som ikke bare er smuk og handy i udformning, men den gør også sit arbejde perfekt, og det er typisk for Urbans produkter – stilsikre og meget anvendelige i praksis. Deres graverede glas er også et typisk udtryk, som giver en oplevelse og stemning af højtidelig elegance, hvor for eksempel champagnen ville gøre sig godt.

Produkter og udvalg
Urban producerer glas og barudstyr. Glassene er til vin, champagne, cocktails, drinks, shots, øl, og også til mixere i flere varianter. Barudstyret er for eksempel mixere, shakers, strainers, mål, citruspresser og mange flere. Alverdens bartendere kender godt produkterne fra Urban Bar, og når først de har prøvet dem en gang, så bliver branded deres favorit. Urban har udvalget og dækker de fleste behov som findes i en professionel bar.
Barejeren og bartenderne vil have smarte og handy løsninger, som sparer dem for tid og besvær, samtidig med at deres udstyr eller værktøj skal være robust og holdbart. Det kræver høj kvalitet, og det leverer Urban Bar.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Materialer
Urban producerer de fleste produkter i stål og glas, og det er både hånd- og maskinfremstillet. Glassets egenskaber betyder meget for Urban, der gerne vil lave flotte og meget holdbare glas, og helst glas der tåler maskinvask, selvom de godt er klar over problematikkerne omkring kalkaflejringer med mere. Men følger man deres anvisninger, så kan det undgås. De fleste af deres glas produceres i Europa, og det borger for super kvalitet og stor holdbarhed. Urban bruger heller ikke coating eller lak på deres glas, netop for at kunne holde linjen med maskinvask.
Når Urban fremstiller deres shakers i stål, så er det japansk eller koreansk stål – ikke kinesisk. Det betyder så meget, at det er den rigtige kvalitet der vælges, når kunderne forventer de meget holdbare løsninger. Stærkere stål giver en flottere overflade i længere tid. En shaker bliver brugt hele tiden, og den skal kunne modstå en del slid og stød. Det er forskellen på den gode og den dårlige stål. Alle deres stålprodukter er godkendte til fødevarer, og lever derfor op til kundernes strenge hygiejne krav.
Partnere og stabilitet
Urban Bar er meget omhyggelige når de vælger samarbejdspartnere, og har allerede nu en del som har været med dem i mange år. Det giver stabilitet og høj kvalitet, men også en tryghed for kunderne om, at alt hvad der kommer fra dem, er i meget høj og ensartet kvalitet. Alt som bliver solgt har været igennem adskillelige test og godkendelser, og dermed kan kunderne regne med, at produkterne lever op til en meget høj standard.
Effektivt og brugervenligt
Når man som barejer eller bartender skal levere lækre og fantastiske smagsoplevelser til sine gæster, handler det om et hårdt håndværk kombineret med gode råvarer og det bedste udstyr. Kunderne eller gæsterne lægger mærke til alle detaljer i en bar, og mærker straks, hvis ventetiden bliver for lang, og servicen virker ineffektiv og uden kvalitet. Med glas og udstyr som er i topform hele tiden, så giver det bedre service, Kan udstyret maskinvaskes sparer man tid i produktionen og den kan man bruge på gæsterne og service. Urbans sortiment er tilpasset den professionelle bar, med suveræn brugervenlighed, og gør for eksempel rengøring nem og hurtig.
Unik design og kvalitet
Urban leverer 95 procent af deres produktion til det professionelle marked, og de er ovenud tilfredse med deres kvalitet, som altid er i top. At kunne levere høj kvalitet med unikke designløsninger kræver en masse erfaring og føling med markedet og kundernes ønsker og behov. Det arbejder Urban hele tiden på at optimere, så de kan blive ved med at give deres kunder den samme fantastiske oplevelse – igen og igen.