Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Flot udvalg af kaffemaskiner, mælkeskummer og andet tilbehør
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Kaffe

Kaffe

Det er de fleste, som sætter pris på en god kop kaffe, og dette gæler især hvis den er brygget på nogle gode kaffebønner og med en god kaffemaskine.

Med kaffe holder du gæsterne vågne

En af de store fordele ved kaffe er naturligvis, at man sørger for at holde gæsterne vågne i ens restauration og det kan der være utroligt mange fordele ved. Blandt andet er det en god ide at holde folk vågne, hvis de sidder i baren og er lige ved at falde i søvn. Så er det bare med at sætte en god kop kaffe over og snart vil alle folks næsebor sitre og alle vil kigge sig om efter kilden til denne lækre duft, som alle pludseligt kan dufte. Det kan være en meget intens sanseoplevelse, når der pludseligt er kaffe et sted, hvor der ikke var kaffe tidligere og på den måde vil duften fra den mørke drik snige sig ind i alle folks næser og alle vil snart forlade den drink de ellers var i gang med at drikke i et af de mange cocktailglas, som du har i baren. Det vil sige, at hvis du har en rigtig god maskine, som kan lave kaffe så kan det faktisk være, at du helt slipper for at have en dørmand til at gå rundt og smide alle ud. Måske er en maskine, som kan lave en god espressokaffe lige så effektiv, som sådan et stort muskelbundt. For når man ejer en bar ved man, at et af de store problemer, som man altid støder ind i er, at folk slet og ret ikke gider at tage hjem når baren lukker. Selvom man tre gange har sagt til dem, at der nu bliver udskænket sidste omgang, så er det som om, at folk bare aldrig helt forstår hvad der bliver sagt og de insisterer på at blive stående med deres halvtomme ølglas, som efterhånden ikke er så meget værd. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Med kaffe kan du få folk ud af baren

Hvis du derimod ændrer din taktik kan du hurtigt få folk ud af din bar præcist når du vil. På den måde kan du gå hjem til din familie når du har fri i stedet for at være tvunget til at blive i baren i mange timer efter den rent faktisk har lukket. Det du kan gøre er allerede at starte med at skabe en lukkestemning med kaffe umiddelbart efter, at du har meldt ud, at der nu bliver serveret sidste omgang. Når de sidste har været oppe og købe deres øl eller anden drink, som de tror, at de skal slutte aftenen af med kan du finde bønnerne frem. Og her menes der naturligvis den lækre, sorte kaffebønne, som du har i store sække under baren. Du finder dem frem og rører lidt rundt i dem med muddler, som du alligevel har liggende et sted på baren. Ved at røre rundt i denne kaffe vil alle pludseligt kunne ane duften af kaffe.

Dernæst hælder du kaffebønnerne ned i maskinen, og snart vil der dufte af kaffe. For dernæst begynder du at brygge kaffe på den store espressomaskine, som hele aftenen har været skjult under et viskestykke så ingen har set, at den er der. Du starter måske med at lave en kop kaffe til dig selv og til din kollega for at I lige kan holde den sidste times tid ud. Snart vil du rundt omkring kunne høre, at folk begynder at spørge hinanden hvor denne duft kommer fra og du kan hurtigt se, at folk begynder at kigge op efter din kop kaffe. Umiddelbart herefter vil du kunne se hvordan alle pludseligt kommer op i baren og skal bede om en kop kaffe. Find den lækreste kaffe du kan forestille dig hos Barlife og luk din fest på en god og venlig måde.