Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Vin & Øl - Champagnekøler og serveringsbakker i stort udvalg
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vin & Øl tilbehør

Hvis man står for servering af alkoholiske drikke, så er vin og øl altid vigtigt

At have styr på sit barværktøj når man skal servere vin og øl er vigtigt da netop vin og øl hører sig enhver festlig lejlighed og stor fest til. Her på siden kan du finde alt det tilbehør, som du har brug for, for at give dine gæster en så god oplevelse som muligt i forbindelse med servering af vin og øl.
 
Åbn både vin og øl med stil
Når det kommer til både vin og øl, så gælder det, at der skal særlige redskaber til for at åbne dem. Disse redskaber kan findes i forskellige kvaliteter og for at gøre et godt indtryk på dine gæster bør du vælge en så god kvalitet som muligt. Til de mere traditionelle arrangementer vil det ofte være forskellige former for vin – den hvide, den røde, den rosa og den mousserende, som indtager den største rolle i drinkudvalget. Til en mere uformel sammenkomst vil det i højere grad være øl, som der drikkes og ofte vil man også senere på aftenen drikke mere øl end man vil drikke vin.
 
At åbne vin og øl er en kunst i sig selv og når du skal åbne en vin kan du lige så godt købe et redskab til det, som både er brugervenligt og æstetisk smukt. Der findes et hav af forskellige vinoplukkere og blandt andet kan du vælge at erhverve dig den såkaldte pull tab. Denne vinoplukker er god, hvis du skal ud til et arrangement og det skal gå hurtigt med at få åbnet vinflasker. For det, som denne vinoplukker kan, er nemlig at åbne vinflasker i en fart, som man sjældent ser. En anden praktisk vinoplukker er den bordmonterede proptrækker, som kan monteres et hvilket som helst bord. Hvis du har en transportabel bar, som du tager med ud til arrangementer, hvor du er bartender kan du med fordel få monteret denne proptrækker her, da den vil være et hit når der skal åbnes vin og øl. Og den vil gøre, at gæsterne hurtigt får vin i glassene og bliver glade.
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Kategorien vin og øl inkluderer også øllen

Det er dog ikke kun vin, som du kan finde redskaber til at åbne med stil. For også ølflasken får du kun serveret, hvis du finder en flaskeåbner, som kan klare jobbet for dig. Til dette findes der et hav af forskellige åbnere. Hvis man er en bartender, som tit tager ud på job kan man overveje altid at have en flaskeåbner i nøglerne da man således aldrig behøver at svare nægtende når man får et spørgsmål om, hvorvidt man har en flaskeåbner på sig. Således virker man også som en rigtig bartender, da folk forventer, at man altid har udstyret til lige at åbne både vin og øl uanset hvor i verden og på hvilket tidspunkt det drejer sig om. 

I øl og vin-afdelingen finder man også champagne tilbehøret

Klassens dyre dreng, den mousserende vin – champagnen, skal naturligvis åbnes på en måde, som er den dyre drik værdig. Og det kan man blandt andet gøre med en champagnesabel. Her på siden kan du naturligvis købe en champagnesabel, som du kan bruge til at åbne din champagne, som man gjorde det engang for mange år siden. Når man serverer øl og vin og får det skåret op med en sabel vil alle gæster være målløse og yderst imponerede. En anden ting, som man kan bruge når man serverer champagne, er en ting, som man også kan bruge til andre former for øl og vin, nemlig champagnekøleren. Når man serverer noget så luksuriøst som champagne er det vigtigt, aman har det rette udstyr til at nedkøle væsken også. Hvis gæsterne blot vil have et lille glas og drikke resten senere får de brug for en champagnekøler således, at champagnen fortsat kan være kølig når man vil have endnu en tår.

At servere øl og vin på en pæn måde

I restaurationsbranchen betyder måden, hvorpå man serverer spiritus meget, og det gælder også når man serverer vin og øl i professionel sammenhæng. Noget, som man altid bør købe er en serveringsbakke således, at både vin og øl kan tage sig bedst muligt ud når det bliver serveret. Serveringsbakker kan du finde her på siden og de kan både være lavet af metal og af plastik. Desuden er de kendetegnet ved at have skridsikre indlæg og skridsikre kanter så man sørger for, at ikke en eneste dråbe går til spilde af de dyrebare dråber. Det kan være en kunst at vælge den rigtige serveringsbakke til sin vin og øl, men det er noget, som man bør gøre fordi, at det er vigtigt, hvordan man serverer sine dråber for gæsterne uanset om det gælder vin eller øl.